Hlavní obsah

Předjíždění na Jihlavsku ukončil smyk, náraz do stromu spolujezdec nepřežil

Novinky, kub
Batelov

Tragické následky měla ranní nehoda u Batelova na Jihlavsku, kde 50letý řidič vyjel ze silnice s osobním autem a vrazil do stromu. Jeho o sedm let starší spolujezdec náraz nepřežil, řidič vyvázl s lehkým zraněním. Podle předběžných závěrů policie šofér zřejmě nezvládl předjíždění.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda u Batelova na Jihlavsku

Článek

Nehoda se stala kolem 9. hodiny na silnici mezi Dolní Cerekví a Batelovem. Osobní auto zůstalo převrácené mimo silnici poté, kdy narazilo do stromu.

Mluvčí policie Dana Čírtková uvedla, že podle předběžných závěrů vyšetřovatelů se 50letý řidič auta značky Hyundai Tuscon dostal do problémů zřejmě při předjíždění dalšího auta.

Senior na Pardubicku nepřežil náraz autem do stromu

Krimi

„Tento manévr ale nezvládl, dostal smyk a vozidlo skončilo v levém silničním příkopu po nárazu do stromu,” popsala mluvčí.

Při nárazu utrpěl těžká zranění 57letý spolujezdec, který na místě poraněním podlehl.

„Řidič utrpěl lehké zranění. Byla u něj provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Vozidlo bylo zajištěno pro účely trestního řízení,” upřesnila Čírtková.

Auto sjelo na Lounsku z prudkého srázu, řidič na místě zemřel

Krimi

Podrobnosti k vozidlu, které mělo podle vyšetřovatelů hyundai předjíždět, policie nesdělila, mluvčí pouze uvedla, že se vozidla nestřetla.

Policie kvůli vyšetřování místo nehody na silnici II/639 uzavřela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám