Hlavní obsah

Pražští kriminalisté vyšetřují pobodání několika lidí. Jeden ležel u stanoviště záchranky

Novinky, jap
Praha
Aktualizováno

Několik lidí utrpělo ve středu večer bodnořezná poranění po incidentu v pražských Horních Počernicích. Případem už se zabývá krajská kriminálka.

BEZ KOMENTÁŘE: Pobodání v pražských Horních PočernicíchVideo: Novinky

 
Článek

„Krátce po půl deváté večer jsme byli přivoláni do Vysokovské ulice v Horních Počernicích, kde mělo dojít k incidentu mezi několika lidmi. Při tom utrpělo zranění několik z nich,” řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Počet zraněných ani průběh incidentu nechtěla policie blíže specifikovat. „V současné době se případem intenzivně zabývají krajští kriminalisté, kteří zajišťují potřebné stopy a shromažďují důležité informace,” doplnil mluvčí.

Podle informací z místa byli postupně zraněni čtyři lidé. Jeden z nich byl nalezen u stanoviště záchranné služby na Černém Mostě. Všichni zranění měli utrpět bodnořezná zranění na různých částech těla a všechny převezli záchranáři do nemocnic na Bulovce, Karlově náměstí a Vinohradech.

„Naši záchranáři zasahovali ve Vysokovské ulici u dvou mladých mužů, kteří utrpěli bodná poranění. O hodinu později pak ošetřovali další dva muže s bodnořeznými poraněními na Černém Mostě,” uvedl mluvčí záchranářů Dominik Horn.

Do nemocnice na Bulovce, kam byl převezen nejméně jeden ze zraněných, vyjeli policisté ze Speciální pořádkové jednotky. Ti doprovázeli jednoho z aktérů incidentu. Do nemocnice dorazilo také několik kriminalistů.

„Kriminalisté stále provádí úkony trestního řízení, shromažďují informace a zajišťují stopy. Proto v tuto chvíli platí, že se k celé věci nebudeme blíže vyjadřovat,” sdělil ve čtvrtek ráno mluvčí policie Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám