Hlavní obsah

Další nehoda na Pražském okruhu, dodávka se rozpárala o kamion

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražský okruh u Zličína zablokovala v pátek už druhá nehoda. Ráno se tam srazilo nákladní a osobní auto, kolem poledne narazila do jiného kamionu dodávka. Náraz ji doslova rozpáral.

Nehoda na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda dodávky a kamionu se odehrála na 23. kilometru ve směru na dálnici D7. Podle informací z místa dodávka narazila z dosud neznámých příčin do kamionu a náraz ji z půlky sešrotoval.

„Nehoda si vyžádala lehké zranění, jednu osobu záchranáři převezli do nemocnice v Motole. Provoz je veden sjezdem na dálnici D5,” řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dodávku náraz sešrotoval

Ranní nehoda se stala na 24,5. kilometru ve směru na Ruzyň před osmou hodinou. Kamion se po střetu zlomil do tzv. jedničky. Za nehodou se tvořily kolony, ve kterých se srazila další auta.

Na Rychnovsku se převrátila sanitka, dva lidé se zranili

Krimi

„Z nákladního auta vytekla nafta, na místo vyjel speciální chemický automobil, abychom zajistili únik. Nehoda se obešla bez zranění, zásah blokuje tři jízdní pruhy,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka. Příčiny nehody vyšetřuje policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Pražský okruh u Zličína zablokovala nehodaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

V koloně se stalo několik drobnějších nehod, které odnesly převážně plechy. Podle informací reportéra Novinek je silnice místy namrzlá. Několik nehod je hlášeno také z pražských Stodůlek, většinou jde jen o lehčí havárie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám