Hlavní obsah

Pracovník free shopu záhadně zmizel, doma mu hrála televize

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Záhadné zmizení pracovníka free shopu v Železné Rudě Vernera Scholtze zaměstnává už několik dní policisty na Klatovsku. Osmadvacetiletého muže pohřešuje rodina od 16. srpna, kdy byl naposledy spatřen na náměstí v Klatovech. Od té doby jako by se propadl pod zem, má nedostupný mobil a nedal o sobě žádnou zprávu. Jeho dům v Předslavi byl zamčený a uvnitř hrála televize.

Foto: Novinky.cz s použitím Policie ČR

Pohřešovaný Verner Scholz

Článek

„Je to jeden z našich nejlepších zaměstnanců. Měl výborné pracovní výsledky. Proto nás překvapilo, že najednou nenastoupil do práce. Když jsme ho sháněli, nemohli jsme se mu dovolat,“ uvedl Libor Novák ze společnosti Travel free shop.

Kriminalisté už po Scholzovi vyhlásili pátrání na celostátní úrovni. Je vysoký asi 185 centimetrů, hubené postavy. Má černé vlasy a černý plnovous na bradě.

Starosta Předslavi Petr Šindelář v noci na středu asistoval policii při otevírání Scholtzova domu. „Byla puštěná televize a zapnuté nahrávání na DVD,“ uvedl první muž obce. Podle něj šlo o člověka, který nebyl moc nápadný. „Žádné problémy jsme s ním neřešili,“ dodal starosta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám