Hlavní obsah

Požár na Jihlavsku způsobil škodu za šest milionů

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbinohy

Rozsáhlý požár likvidovali v noci na úterý hasiči na Jihlavsku, kde plameny zachvátily seník. Oheň se podařilo dostat rychle pod kontrolu, stihl ale napáchat škodu za zhruba šest milionů korun. Okolnosti požáru hasiči dále vyšetřují.

Foto: HZS Vysočina

Požár seníku na Jihlavsku

Článek

Hořet začalo v obci Zbinohy na Jihlavsku v pondělí kolem 21:30. Hasiči museli vodu k místu požáru dopravit dálkově pomocí čerpacích stanovišť.

Stodolu na Zlínsku spolykaly plameny, jeden člověk skončil popálený

Krimi

„Ještě před desátou hodinou večer se podařilo dostat požár pod kontrolu. Následně začali hasiči slámu vyskladňovat. Práce na místě i nadále pokračují,” sdělila v úterý mluvčí hasičů Petra Musilová.

Vyděšená žena přiběhla k hasičům, že hoří dům. Zásah zkomplikovalo špatné parkování

Krimi

Zásah se obešel bez zranění. Škodu na majetku vyšetřovatelé předběžně vyčíslili na bezmála šest milionů korun. „Příčina vzniku požáru zůstává nadále v šetření,” dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Z hořícího domu na Zlínsku vytáhli majitele

V nemocnici skončil po požáru domu v Chlumu u Zlína muž, který se nadýchal zplodin. Od horších následků uchránili majitele nemovitosti profesionální hasiči,...

Výběr článků

Načítám