Hlavní obsah

Stodolu na Zlínsku spolykaly plameny, jeden člověk skončil popálený

– Kostelec
Novinky, kub

Hasiči likvidovali rozsáhlý požár stodoly v Kostelci na Zlínsku, při kterém se jeden člověk zranil. Záchranáři pacienta přepravili s popáleninami do nemocnice. Další člověk potřeboval posttraumatickou pomoc psychologa. Okolnosti vzniku požáru řeší vyšetřovatelé.

Foto: HZS Zlínského kraje

Při požáru na Zlínsku byl popálen jeden člověk.

Článek

Stodola začala hořet v úterý kolem 22. hodiny. „V době příjezdu hasičů byl objekt celý v plamenech. Hasiči v dýchacích přístrojích dostali požár pod kontrolu s pomocí šesti útočných proudů vody,” uvedl v úterý večer mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Z hořícího domu na Zlínsku vytáhli majitele

Krimi

Uvnitř hořící stodoly byli dva lidé, jeden z nich skončil s popáleninami dolní končetiny v nemocnici. Druhému člověku hasiči poskytli pomoc psychologa. Věk ani pohlaví obou záchranáři neupřesnili.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár v Kostelci na Zlínsku

„Na místo se dostavila policie a vyšetřovatel hasičů. Šetření příčiny vzniku požáru bude pokračovat v dopoledních hodinách,” dodal ve středu Žemlička.

Reklama

Související články

U Zlína shořel autobus

U Zlína shořel v úterý večer autobus. Všech 15 cestujících stihlo spolu s řidičem včas vystoupit, nikdo z nich neutrpěl zranění. Silnice mezi zlínskou místní...

Výběr článků

Načítám