Hlavní obsah

Policisté zatkli Krejčířova finančního poradce

Právo, dph

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Další komplic uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře skončil v policejní cele. Jde o hlavního ekonoma jeho českých firem Jaroslava Siudu. Policie ho obvinila z přijímání úplatku, podvodu a účasti na zločinném spolčení.

Článek

Ekonom pravděpodobně skončí ve vazbě. Podle informací Práva se o jeho vazbě rozhodne po výslechu, který bude probíhat v noci ze středy na čtvrtek. O vazbě by pak měl rozhodovat obvodní soud pro Prahu 9.

"Jedná se o další rozkrytý článek v případech Čepro a Celník," řekl mluvčí policejního prezidia Pavel Hanták. Podle policie je Siuda člověk, který pomáhal Krejčířovi při organizování jeho trestné činnosti. Siuda byl hlavní ekonom Krejčířových firem.

Siuda je už šestý Krejčířův spolupracovník, který byl zatčen. Pět dalších kompliců obvinila policie už minulý týden. Čtyři skočili ve vazební věznici v Praze-Ruzyni.  Krejčíř je stíhaný jako uprchlý za stamiliónové podvody a přípravu vraždy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám