Hlavní obsah

Policisté zadrželi podezřelého z vraždy starší ženy v Moravanech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Pardubičtí policisté zadrželi v pondělí ráno muže podezřelého z vraždy čtyřiasedmdesátileté seniorky. Ta byla usmrcena minulý týden v Moravanech na Pardubicku. Krajský policejní ředitel Radek Malíř to oznámil novinářům v pondělí dopoledne. Podle jeho vyjádření přispěla k jeho dopadení také veřejnost.

Článek

Muže dopadli pardubičtí kriminalisté v Libereckém kraji ve spolupráci s kolegy ze středních Čech a Libereckého a Ústeckého kraje. „Další informace zatím vzhledem k probíhajícímu vyšetřovaní nemůžeme zveřejnit,“ uvedl Malíř.

Zadrženým je muž, jehož zachytily kamery na pardubickém vlakovém nádraží. Fotografii policie zveřejnila a hledala ho jako možného svědka. Policistům se ozvala téměř desítka lidí. Informace, které kriminalisté od svědků dostali, je k podezřelému přivedly.

Tělo oběti měla najít v bytě v Moravanech její dcera. Z bytu zmizely osobní věci oběti a jejich část se měla později nalézt ve vlaku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám