Hlavní obsah

Policisté obvinili traktoristu, který jim vjel do cesty při honičce s drogovým dealerem

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Policisté obvinili traktoristu, který jim loni v říjnu u Holostřev na Tachovsku vjel do cesty během pronásledování jiného vozidla. Při karambolu byla vážně zraněna policistka.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního auta na TachovskuVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„V souvislosti s dopravní nehodou jsme zahájili trestní stíhání 56letého řidiče traktoru. Řádně se nepřesvědčil, zda může bezpečně odbočit vlevo a manévr zahájil už v době, kdy jej předjíždělo policejní vozidlo se zapnutým majákem, které pronásledovalo jiný automobil,“ řekla v úterý Právu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policisté, kteří na Tachovsku narazili do traktoru, pronásledovali drogového dealera

Krimi

Podle ní byl traktorista obviněn z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a hrozí mu za to až čtyři roky vězení.

Hlídka tehdy stíhala vozidlo BMW, které nereagovalo na pokyn k zastavení. Ke střetu došlo při výjezdu z obce, kde traktorista odbočoval ze silnice na polní cestu. Po nárazu zůstal traktor převrácený a rozlomený vejpůl na silnici, policejní vůz skončil na střeše v příkopu.

Řidič pronásledovaného vozidla byl později zadržen policií u Horšovského Týna. Ukázalo se, že jde o drogového dealera. Ten den kriminalisté zatýkali několik překupníků pervitinu a ujíždějící řidič byl jedním z podezřelých.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám