Hlavní obsah

Policie zveřejnila záběry řidičů, jak si natáčejí tragickou nehodu v Praze

Novinky, kub
Praha

Pokutu čtyři tisíce uložili policisté čtyřem řidičům, kteří si na mobilní telefon natáčeli místo smrtelné nehody na pražské výpadovce v ulici Strakonická. Policie o pokutách informovala již krátce po dopolední nehodě, během dne pak zveřejnila i záběry usvědčující dotyčné šoféry z toho, že se nevěnovali plně řízení, za což právě dostali pokuty.

Policie zveřejnila záběry řidičů, kteří si natáčeli místo tragické nehodyVideo: Policie ČR

 
Článek

Tragická nehoda se stala na Strakonické ulici, kde ze zatím nezjištěných příčin vyjelo osobní auto mimo vozovku a havarovalo.

Dva muži se těžce zranili, záchranáři půl hodiny bojovali o jejich život, pak ale u nich museli konstatovat smrt. Dvě ženy z vozu záchranka přepravila do nemocnice.

Dva muži nepřežili nehodu na výjezdu z Prahy. Policie pokutovala řidiče, kteří tragédii fotili

Krimi

Okolnosti nehody stále vyšetřuje policie, která hned na místě havárie rozdala několik pokut řidičům, kteří jeli kolem a fotili si následky neštěstí.

Podle mluvčího policie Jana Rybanského dostali na místě blokové pokuty za to, že se nevěnovali plně řízení, jak to ukládají pravidla.

Německým policistům došla trpělivost. Čumila vytáhli z auta a dovlekli až k mrtvole

Evropa

„Je nám líto dalších zmařených lidských životů na silnici! Líto nám ale není řidičů, kteří si nehodu natáčeli na telefony. Na místě jsme jim dali čtyři pokuty za čtyři tisíce,“ upřesnila policie na Twitteru, kde rovněž zveřejnila záběry zachycující řidiče.

Tragická nehoda v Praze na StrakonickéVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Anketa

Souhlasíte s tvrdými pokutami pro řidiče, kteří si natáčejí dopravní nehody?
Ano
93,8 %
Ne
6,2 %
Celkem hlasovalo 24959 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám