Hlavní obsah

Policie obvinila ženu, která převáděla slepce. Muž zemřel pod kamionem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Z ublížení na zdraví z nedbalosti obvinila policie v Plzni 37letou ženu, která loni začátkem března doprovázela 56letého nevidomého muže. Při přecházení silnice na světelné křižovatce rušných ulic Americká a Klatovská muže srazil nákladní automobil. Utrpěl těžká zranění a na místě jim i přes snahu záchranářů podlehl.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamion srazil chodce v PlzniVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

O zahájení trestního stíhání ženy, která je podle médií dcerou usmrceného muže, ve čtvrtek informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Podle informací Práva státní zastupitelství podalo v případu už také obžalobu, kterou začne soud příští týden projednávat v hlavním líčení.

Za smrt generála Jakubů potvrdil soud řidiči mustangu tři roky vězení

Krimi

Tragická nehoda se stala loni 2. března odpoledne. Muž a žena, která se o něj starala, přecházeli silnici mimo přechod pro chodce, uvedla mluvčí. Vstoupili do cesty nákladnímu autu.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Záchranáři u nehody v Plzni (2. března 2020)

Ženu náraz odhodil, nevidomý muž zůstal zaklíněný pod koly kamionu.

Hazardní jízdou mladík připravil o život kamarádku. Trest si odsedí doma

Krimi

Případem se zabývala policie, která nyní ženu obvinila mimo jiné na základě znaleckých posudků a vyhodnocení kamerových záznamů z jedné z nejrušnějších křižovatek ve městě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám