Hlavní obsah

Policie zveřejnila fotografie aut zavražděných taxikářů, prosí svědky o pomoc

– Praha
Novinky, Ondřej Kořínek

Policie ve středu zveřejnila fotografie aut, kterými jezdili taxikáři, již byli nalezeni zavraždění v pražské Uhříněvsi. Kriminalisté prosí případné zákazníky, kteří s nimi ten večer cestovali, aby se přihlásili.

Foto: Policie ČR

Mladší z mužů jezdil renaultem

Článek

Šedesátiletý taxikář podle policie jezdil Škodou Superb. V den vraždy 10. dubna se pohyboval u Národního divadla, odkud odjel do centra.

Foto: Policie ČR

Starší muž jezdil škodou

Šestadvacetiletý řidič jezdil autem značky Renault. Ve čtvrtek večer se kolem 22. hodiny pohyboval v okolí náměstí Míru, ulice I. P. Pavlova a Karlova náměstí.

Foto: Policie ČR

„Kriminalisté touto cestou žádají širokou veřejnost o případná svědectví v případě, že s taxikáři někdo cestoval právě po dvaadvacáté hodině nebo viděl tato vozidla v pohybu minulý týden v nočních hodinách v noci na pátek, nechť se obrátí na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo na kteroukoli služebnu Policie ČR,“ poprosila mluvčí policie Hana Jeřábková.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo nálezu dvou mrtvých taxikářů v Uhříněvsi. Archivní záběryVideo: Novinky

Taxikáři ve věku 26 a 60 let byli zavražděni v noci na pátek poté, co se pachatel nechal odvézt z centra města do Uhříněvsi. Těla ležela asi 90 metrů od sebe, muži byli podle policie zastřeleni. Kriminalisté následně našli také jejich auta.

Mezi taxikáři panuje strach. Vražda jejich kolegů se stále vyšetřujeVideo: Novinky

V úterý podle TV Nova policisté na hlavním nádraží kontrolovali muže, který u sebe měl doklady jednoho z mrtvých mužů. S činem ale údajně neměl nic společného a policisté ho proto propustili.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám