Hlavní obsah

Policie zadržela podezřelého z vraždy muže v pražském sklepě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policie zadržela a obvinila 24letého mladíka z vraždy muže v Praze 4, který byl nalezen ve sklepě. Zadržený se k činu přiznal, motiv není známý.

BEZ KOMENTÁŘE: Ve sklepě v Praze našli zavražděného mužeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„V pondělí ve večerních hodinách sdělili policisté zadrženému 24letému muži obvinění z trestného činu vraždy. Zároveň dali podnět na jeho vzetí do vazby. Muž byl zadržen několik hodin po skutku za základě zajištěných stop. Následně se k činu doznal,“ řekl Novinkám mluvčí police Jan Rybanský.

Podle něj nejsou oběť a obviněný v příbuzenském vztahu, ale další podrobnosti nechce policie v této fázi vyšetřování komentovat. Kriminalisté nyní zjišťují motiv vraždy.

Tělo 68letého muže bylo nalezeno v pondělí ráno v Olbrachtově ulici v Praze 4. Podle informací Novinek oběť měla mít nejméně dvě bodnosečné rány na těle a ležela v tratolišti krve. Dveře byly zvenčí zamčené.

Reklama

Související témata:

Související články

V bunkru v Praze našli zavražděného muže

Zavražděného muže našli v pondělí ráno ve starém bunkru ve sklepení domu v Praze 4. Policie k případu zatím žádné informace neposkytuje. Zda byl zadržen...

Výběr článků

Načítám