Hlavní obsah

Policie vypátrala řidiče, který ujel od smrtelné nehody

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policii se podařilo velmi rychle vypátrat řidiče, který ve středu večer srazil na okraji Českého Těšína pětaosmdesátiletého cyklistu a z místa nehody ujel. Cyklista na místě zemřel, řidiče nyní čeká trestní stíhání.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

O tom, že se podařilo ztotožnit pravděpodobného viníka nehody, informoval ve čtvrtek ráno mluvčí policie René Černohorský. Policejní komisař podle něj zahájil úkony ve věci těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti a neposkytnutí pomoci. Z činu je podezřelý 27letý řidič BMW z Českého Těšína.

„Na podkladě všech doposud zjištěných skutečností, především z ohledání místa dopravní nehody a z ohledání motorového vozidla, je dostatečně odůvodněn závěr, že muž zmiňovanou nehodu zapříčinil. Po střetu nezastavil, neposkytl pomoc zraněnému a z místa dopravní nehody ujel, přičemž automobil odstavil na ulici Rybářské v Českém Těšíně a utekl,“ uvedl mluvčí.

Auto u Třince zabilo cyklistu, řidič z místa ujel

Krimi

Nehoda se stala na silnici I. třídy v katastru Českého Těšína. „Řidič s vozidlem z přesně nezjištěných příčin přejel do protisměrné části komunikace, a to do odbočovacího pruhu, ve kterém jel v protisměru cyklista, do kterého narazil,“ popsal průběh nehody Černohorský.

Reklama

Výběr článků

Načítám