Hlavní obsah

Policie našla tělo kolegy, který byl podezřelý z vraždy

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Hledaný policista Vladislav Rejhar byl nalezen mrtvý. Muž, který byl podezřelý z vraždy své manželky, spáchal sebevraždu služební zbraní. Vrtrulník našel Rejharovo auto na břehu rybníka u Sedlice na Písecku. "Mrtvý muž ležel asi 500 metrů od zamčeného auta," uvedla mluvčí západočeské policejní zprávy Jolana Číhová.

Foto: Alena Kališová
Článek

Kriminalisté z Plzně nalezli v úterý v bytě v Zahradní ulici Rejharovu mrtvou manželku. Podle lékařů ze záchranné služby, kteří se na místo dostavili, byla přibližně pětatřicetiletá žena zavražděna.

Vrah ženu neudusil, ale ubodal

Ženu podle předběžného ohledání lékařů ze záchranné služby vrah udusil, sdělil policejní mluvčí Petr Kovář.

Ve středu policie příčinu smrti upřesnila: žena vykrvácela po několika bodnutích nožem do hrudníku. Ženu objevila sestra, která se nemohla dostat do jejího bytu. Proto zavolala zámečníky. Když otevřeli dveře, našli ženu již mrtvou.

Zatím se neví, zda v rodině mrtvé vznikaly manželské rozpory, které by vraha mohly k činu donutit. Svědci viděli ženu naposledy v pondělí večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám