Hlavní obsah

Policie mapuje poslední kroky mrtvé ženy z Táborska a hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Policie ve čtvrtek požádala veřejnost o pomoc při vyšetřování násilné smrti 46leté ženy na Táborsku. Potřebuje zmapovat pohyb ženy před smrtí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Policisté již ve středu uvedli, že případ nevyšetřují jako vraždu, ale ublížení na zdraví s následkem smrti. To pravděpodobně znamená, že ji někdo napadl.

Na Táborsku našli mrtvou ženu. Policie hledá podezřelého z napadení

Krimi

Nalezena byla v areálu zámeckého parku ve Strkovské ulici v Plané nad Lužnicí. Kriminalisté potřebují zmapovat její pohyb od nedělního rána do pondělní sedmé ráno.

„V době, kdy byla žena nalezena mrtvá v zámeckém parku, byla oblečena do tmavě růžového trička s krátkým rukávem, černých kraťasů. Na nohou měla černé plastové kroksy,“ sdělil mluvčí policie Jiří Matzner.

Žena podle něj mohla mít po cestě s někým konflikt, často byla pod vlivem alkoholu. Kriminalisté přijmou svědectví od lidí, kteří ji v danou dobu viděli, ale i od řidičů, kteří mají palubní kameru. Informace přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám