Hlavní obsah

Policie dopadla seniora, který na Karvinsku srazil 14letou dívku a ujel

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Díky všímavým lidem se moravskoslezské policii podařilo najít řidiče, který v polovině ledna v Havířově na Karvinsku srazil na přechodu pro chodce čtrnáctiletou dívku a ujel. Obviněn zatím dvaasedmdesátiletý řidič nebyl, je podezřelý z neposkytnutí pomoci.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Po medializaci případu se policistům přihlásilo několik lidí, kteří nám poskytli cenné informace. Ty jsme prověřili,“ uvedla v neděli mluvčí moravskoslezské policie Zlatuše Viačková. Dodala, že díky těmto lidem mohla pak policie ztotožnit konkrétní osobní vozidlo a jeho řidiče.

Policie nyní celou událost prověřuje a shromažďuje dokumentaci, která je nezbytná k objasnění všech okolností nehody, která se stala 15. ledna ráno krátce po půl deváté. Dívka přecházela po přechodu, který se nachází na křižovatce ulic Žákovská a 17. listopadu, když ji srazil automobil.

Dívenku nejprve transportovali záchranáři do ostravské fakultní nemocnice, následně byla převezena do nemocnice v Havířově. Naštěstí neutrpěla vážnější zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám