Hlavní obsah

Policie dopadla cizince, který v tramvaji v Praze zaútočil nožem na cestujícího

Praha

Policie dopadla 21letého Slováka, který podle kriminalistů napadl nožem cestujícího v pražské tramvaji. Vypátrán byl na Rokycansku, s policisty nespolupracuje a nevypovídá.

Převoz zadrženého útočníkaVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie musela nejprve zjistit totožnost útočníka, po kterém následně vyhlásili celostátní pátrání. Našla jej hlídka na Rokycansku a předala ho pražským kriminalistům.

„Muž byl obviněn z trestných činů těžké ublížení na zdraví, výtržnictví a poškození cizí věci, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ sdělila Novinkám mluvčí policie Violeta Siřišťová s tím, že policisté ho chtějí stíhat ve vazbě.

Po bezdůvodném útoku nožem v tramvaji vyváděl podezřelý v O2 aréně

Krimi

Útočník napadl nožem sedmačtyřicetiletého muže 8. února v Českomoravské ulici v tramvaji u O2 arény. Podle svědků násilník nijak nekomunikoval a útočil bez varování. Napadený muž se sice ubránil, skončil ale se zraněním v nemocnici.

Útočník po incidentu z tramvaje utekl. Kamery muže zachytily například v metru, ale také při vstupu do O2 arény, kde si lehl před turnikety. Proč to dělal, ale detektivové nevědí, protože s nimi nekomunikuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté vyšetřují napadení v pražské tramvaji.Video: Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám