Hlavní obsah

Po bezdůvodném útoku nožem v tramvaji vyváděl podezřelý v O2 aréně

Novinky, kub
Praha

Pražská policie stále pátrá po muži podezřelém z bezdůvodného útoku na cestujícího v tramvaji v sobotu večer. Kriminalisté zveřejnili záznamy bezpečnostních kamer, které hledaného zachytily po incidentu v metru nebo když dělal problémy ochrance u vstupu do O2 arény.

Kamery zachytily podezřelého po útoku nožem v tramvajiVideo: Policie ČR

 
Článek

Útočník napadl nožem muže (47) v sobotu večer v Českomoravské ulici v tramvaji u O2 arény. Podle svědků násilník nijak nekomunikoval a útočil bez varování. Napadený muž se sice ubránil, skončil ale se zraněním v nemocnici.

„Útočník po incidentu z tramvaje utekl. V rámci vyšetřování případu kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycený podezřelý,“ sdělila v úterý mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Neznámý muž napadl nožem cestujícího v tramvaji u pražské O2 arény

Krimi

Kamery muže zachytily například v metru, ale také při vstupu do O2 arény, kde si lehl před turnikety. Podrobnosti k tomuto incidentu policie neupřesnila.

„Pokud muže na přiložených záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na linku 158. Rozhodně se ho nesnažte zadržet, protože muže být ozbrojený a nebezpečný,“ dodala mluvčí.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté vyšetřují napadení v pražské tramvajiVideo: Novinky

Policie pracuje vzhledem k záznamům kamer s verzí, že podezřelý byl pod vlivem návykových látek.

Případ kriminalisté vyšetřují jako těžké ublížení na zdraví a poškození cizí věci, za což před soudem hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám