Hlavní obsah

Policejní vůz srazil sedmiletou holčičku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

Karlovarští záchranáři vyjížděli v neděli před polednem k nehodě do obce Sedlečko u Karlových Varů. Řidič policejního vozu tam na návsi srazil sedmiletou dívku. Ta byla převezena do nemocnice.

Článek

"Utrpěla otevřenou zlomeninu bérce. Po ošetření a zajištění jí zdravotníci transportovali na chirurgickou ambulanci karlovarské nemocnice," sdělil Novinkám mluvčí karlovarské záchranky Lukáš Hutta.

"Dívka vběhla pod kola," uvedla mluvčí karlovarské policie Zdeňka Papežová. "Než vyběhla, byla skrytá za dřevěným plotem, takže ji policejní řidič neviděl," uvedla mluvčí s tím, že se nehoda odehrála před domem dívky.

"Alkohol u policejního řidiče nebyl zjištěn. Šetření prokázalo, že řidič jel přiměřenou rychlostí a nehodu nezavinil," konstatovala Papežová, podle které nehodu na místě šetřil mj. i policejní pracovník ze skupiny Kontroly a stížností.

Podle lékařů je dívka mimo ohrožení života, v nemocnici si ale poleží několik týdnů. Nehoda se stala na silnici třetí třídy v obci pět kilometrů od Karlových Varů ve směru na Kyselku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám