Hlavní obsah

Podezřelý muž se lekl policistů, opustil své audi a ujel taxíkem. V obou autech byly drogy

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté zadrželi v úterý odpoledne muže podezřelého z přechovávání drog. Měl stát na Smíchově u benzínky u svého audi, které ale na místě zanechal, protože si všiml, že jsou na dohled policisté. Auto předal kamarádům a sám odjel vozem taxislužby. Policisté obě vozidla zastavila a uvnitř našla krystalickou látku podobnou pervitinu.

Policejní akce kvůli drogám v ulici K BarrandovuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Podezřelého řidiče audi zaznamenala policejní hlídka u benzínové stanice na Strakonické ulici na Smíchově.

Muž si očí policistů všiml také a měl znervóznět, načež své auto zamkl a klíče předal skupině kamarádů, kteří s ním odjeli. Sám odjel s taxi.

Požár bytového domu v Praze odhalil varnu drog

Krimi

Policistům bylo jeho chování podezřelé, za oběma vozidly proto vyrazili. Obě auta zastavili bez pronásledování.

„Vozidlo smluvního přepravce zastavili policisté v ulici K Barrandovu, vozidlo Audi na Strakonické ulici ve Zlíchově,” sdělila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policejní zásah v ulici K Barrandovu Praze

Policisté našli uvnitř obou vozidel materiál připomínající omamné a psychotropní látky. Zda se jednalo skutečně o zakázané drogy, určí ještě laboratorní testy.

Chemikálie v autě taxi služby byla podle policie nalezena u zákazníka, tedy podezřelého muže, podle policie nemá spojitost se samotnou přepravní službou.

Policista si přivydělával k platu. V Praze prodával kokain ze Španělska

Krimi

Další podrobnosti k případu mluvčí nesdělila, není tak zřejmé, kolik je podezřelým let, jaké jsou národnosti a případně zda se jedná o známé firmy. „Prošetřování je na samém začátku,” dodala Siřišťová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám