Hlavní obsah

V Kutné Hoře pobodala ženu, policie řeší pokus o vraždu

– Kutná Hora
Novinky, kub

Jako pokus o vraždu prověřují středočeští kriminalisté incident, ke kterému došlo mezi dvěma ženami v jedné z firem v Kutné Hoře. Jednatřicetiletá žena tam měla napadnout o dvanáct let starší ženu nožem. Zraněná musela s bodnořeznými ranami do nemocnice, kam ji přepravila záchranka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal v pondělí odpoledne, policii do firmy přivolala záchranka, která na místě ošetřila ženu zraněnou nožem v horní polovině těla.

„Jednatřicetiletá žena měla nožem napadnout 43letou ženu a způsobit jí několik bodnořezných poranění. Zraněnou ženu transportovali zdravotníci do nemocnice, odkud byla po ošetření propuštěna do domácího léčení,” sdělila v úterý mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Krvavá rvačka v centru Prahy byla pokus o vraždu, obvinila policie cizince

Krimi

Podezřelou policisté krátce po činu zadrželi a podle mluvčí je hospitalizována ve zdravotnickém zařízení. Podrobnosti o tom, co jí je, policie nesdělila.

Vzhledem k závažným okolnostem si případ převzali krajští kriminalisté, kteří prověřují podezření z vraždy ve stadiu pokusu. Ženu podezřelou z útoku podle všeho policie zatím neobvinila.

Další podrobnosti k případu policie vzhledem k počátku vyšetřování nesdělila, například není zřejmé, zda se jednalo o kolegyně, nebo byla jedna druhé nadřízenou.

Za pobodání souseda dostal čtyři roky, podle soudu vraždit nechtěl

Krimi

„Nyní se provádí potřebná šetření ke zjištění veškerých okolností násilného činu,” dodala Suchánková.

Podle informací Novinek došlo k incidentu ve firmě zabývající se elektronikou krátce poté, co napadená žena podala výpověď.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám