Hlavní obsah

Plameny zachvátily dům na Prostějovsku. U domu našli tělo muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Tělo sedmdesátiletého muže bez známek života našli policisté nedaleko domu, který v noci na úterý zničil požár v Držovicích na Prostějovsku. Podle olomoucké krajské policejní mluvčí Miluše Zajícové bylo tělo nalezeno mimo objekt požáru.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Hasiči likvidovali v noci na úterý rozsáhlý požár v Držovicích.

Článek

„V úterý před druhou hodinou v noci vyjížděli hasiči do Držovic k požáru rodinného domu. Jelikož budova hořela celá, byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu, zasahovalo devět jednotek. Škoda se bude pohybovat mezi pěti až 10 miliony korun, budeme ji ještě upřesňovat,“ uvedla mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Lucie Balážová.

Na Hodonínsku řádil sériový žhář. Když měl vztek, zapálil les

Krimi

Hasiči po příjezdu na místo zjistili, že hoří dvoupodlažní budova, osobní automobil ve vjezdu a přilehlé zemědělské přístavky „Během hodiny dostali hasiči rozsáhlý požár pod kontrolu. Využili i termokamery a vysokotlaké zařízení Cobra,“ popsala Balážová.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Hasiči likvidovali v noci na úterý rozsáhlý požár v Držovicích.

„Při prvotním ohledání místa a jeho okolí bylo mimo objekt nalezeno tělo muže, který měl k nemovitosti vztah. Šetřením se nepotvrdilo, že by jeho úmrtí souviselo s požárem domu. U zemřelého byla nařízena pitva,“ informovala Zajícová.

„Příčina a okolnosti případu jsou v současné době v šetření a prozatím nemáme žádné bližší informace ke zveřejnění,“ doplnila Miluše Zajícová.

Reklama

Výběr článků

Načítám