Hlavní obsah

Plameny pohltily rekreační roubenku na Českolipsku, hasiči nasadili Cobru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Rozsáhlý požár roubené chalupy likvidovali v noci na středu hasiči na Českolipsku. Plameny zasáhly hlavně střechu rekreačního objektu, hasiči nasadili do zásahu speciální zařízení Cobra, se kterým lze vodním paprskem řezat různé materiály. Příčinu požáru hasiči vyšetřují.

Foto: HZS Libereckého kraje

Požár roubenky na Českolipsku

Článek

Plameny zasáhly roubenou stavbu v obci Polevsko krátce po třetí hodině v noci. „Jednalo se o požár v zadní části poloroubeného rekreačního objektu, který se rozšířil do půdních prostor a do střešního pláště,” informovala ve středu mluvčí hasičů Eva Klímová.

Plameny zničily roubenku na Jičínsku

Krimi

Budova, která podle hasičů slouží jako rekreační objekt, byla podle mluvčí prázdná. „Majitelé podle našich informací v úterý odjeli," upřesnila Klímová.

Foto: HZS Libereckého kraje

Plameny zasáhly roubenku v Polevsku na Českolipsku

Požárníci odpojili stavbu od elektřiny a do hašení půdy nasadili speciální zařízení CCS Cobra.

V Beskydech vyhořela dílna, hasiči zachránili roubenku

Krimi

Cobru hasiči využívají k prořezávání různých materiálů pomocí vodního paprsku, zařízení rovněž rozprašuje vodu a vytváří vodní mlhu.

Foto: HZS Libereckého kraje

Požár roubenky v Polevsku

Hasiči zůstali na místě do středečního rána. „Roubená chalupa má dvojité opláštění střechy, ve kterém zůstávají skrytá ohniska k dohašení,” dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám