Hlavní obsah

Pitva zesnulé dívky ze Šluknovska neprokázala cizí zavinění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šluknov

Soudní pitva zemřelé 19leté dívky ze Šluknovského výběžku, jejíž tělo našel minulý týden v neděli paraglidista, neprokázala cizí zavinění. Podle policie byla dívka několik dní pohřešovaná. O vývoji v případu ve čtvrtek informoval mluvčí policie Daniel Vítek.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nález nehybného těla nahlásil v neděli po poledni přes policejní tísňovou linku paraglidista, který ho spatřil při průletu nad částí Šluknova Království.

„Proto poblíž přistál a zjistil, že se jedná o mrtvou ženu. Policisté na místě zjistili, že se jedná o devatenáctiletou dívku, která byla již několik dnů pohřešovaná. Případ si na místě převzali kriminalisté, k objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva,” informoval mluvčí.

Policie prověřuje úmrtí dívky na Děčínsku. Na tělo upozornil parašutista

Krimi

Pitva byla provedena na oddělení soudního lékařství nemocnice v Ústí nad Labem.

„Nebyly zjištěny žádné skutečnosti nasvědčující cizímu zavinění, kriminalisté na prověřování okolností úmrtí dívky i nadále intenzivně pracují,” dodal bez dalších podrobností Vítek.

Reklama

Související články

V Praze našli u cesty mrtvolu v rozkladu

Nález lidského těla vyšetřují od sobotního odpoledne kriminalisté v Praze. Ostatky ve značném stádiu rozkladu ležely poblíž jedné ulice v části metropole...

Výběr článků

Načítám