Hlavní obsah

Pěkně oblečený muž s kočárkem v Brně okradl seniorku

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Kriminalisté pátrají po muži, který v brněnském obchodu odcizil v prosinci peněženku 72leté ženě. Tu měla seniorka v kabelce položené v nákupním vozíku. Policie nově zveřejnila záběry s podezřelým a požádala veřejnost o pomoc s určením jeho totožnosti. Po obchodě se pohyboval v doprovodu ženy, s níž se střídal v tlačení dětského kočárku.

Okradení seniorky v obchodu v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Ke krádeži došlo 15. prosince v obchodě v Brně-Líšni, policie o případu informovala v pondělí.

Na zveřejněných záběrech je vidět pěkně oblečený pár zřejmě mladých lidí s kočárkem. V jednu chvíli se ocitnou v blízkosti nákupního vozíku, který zjevně upoutá mužovu pozornost. Krádež mu ale vyjde až o chvíli později na druhý pokus, když se seniorka zrovna nedívá.

Nemocný upadl na zastávce do bezvědomí, okradli ho

Krimi

„Muž našel v peněžence tisíc korun a platební kartu, kterou během 45 minut dokázal ještě sedmkrát použít při placení,“ uvedla k případu v pondělí policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Policisté žádají veřejnost o pomoc se zjištěním totožnosti muže a ženy z videozáznamu. „Žena s kočárkem, která muže doprovázela, je důležitou svědkyní a mohla by přispět k odhalení pachatele. Informace k osobám na videozáznamu prosím sdělte policistům na bezplatnou tísňovou linku 158,” vyzvala Hrůzová.

Reklama

Výběr článků

Načítám