Hlavní obsah

Ozbrojený mladík přepadl banku ve Chvaleticích

Právo, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu po šestnácté hodině přepadl pobočku České spořitelny ve Chvaleticích mladík v basebalové čepici. Po obsluze požadoval peníze, přičemž vyhrožoval nabitou střelnou zbraní.

Článek

„Pachatel přišel do pobočky, usedl ke stolečku a obsluze předložil papír, na kterém bylo napsáno, že jde o loupež a má mu vydat peníze. Poté ukázal zbraň se slovy, že je nabitá,“ řekla ve čtvrtek Právu policejní mluvčí Eva Maturová.

„Obsluha peněžního ústavu měla obavu o své zdraví a pachateli vydala část peněz. Pro pachatele se to zdálo být málo, ale v ten okamžik přišel další klient. Toho se zřejmě mladý muž zalekl a odešel,“ upřesnila Maturová.

Přibližně pětadvacetiletý mladík měl na sobě modré riflové kalhoty, černou rozepnutou bundu s kapucí, tmavý batoh a na hlavě měl basebalovou čepici. Při přepadení nebyl naštěstí nikdo zraněn. Mladíkovi hrozí až deset let za mřížemi.

Policie žádá všechny, kteří by mladého muže poznali, aby kontaktovali pardubické policisty.

Reklama

Výběr článků

Načítám