Hlavní obsah

Opilý žárlivec vláčel ženu za vlasy a zavřel ji v pokoji, aby nešla za milencem

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté vyšetřují případ domácího násilí, které se odehrálo v Praze 6, kde 42letý cizinec zavřel svou manželku do pokoje v bytě. Ženu podle kriminalistů předtím vláčel po zemi a tahal za vlasy. Po zadržení nadýchal bezmála čtyři promile. Policii tvrdil, že měl obavy, aby žena nešla za milencem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

O události informovala ve čtvrtek mluvčí strážníků Irena Seifertová, na tísňovou linku se podle ní ozvala minulý týden v pátek 39letá žena cizí národnosti z pražských Vokovic. Při příjezdu hlídky městské policie stála před domem vyděšená, v roztrhaném oblečení a se šrámy po těle.

„Vypověděla, že ji manžel zamkl v pokoji a mimo jiné ji za vlasy vláčel po zemi. V bytě, kde byla rozbita skleněná výplň pokojových dveří, ležel na gauči zjevně opilý muž,“ sdělila mluvčí.

V případu muže, který v Praze hrozil brokovnicí, policie prověřuje domácí násilí

Krimi

Zadržený muž tvrdil, že manželku zamkl v pokoji, aby neodešla za milencem. Napadená manželka pak rozbila dveře botou, aby se mohla dostat ven. „Cizinec, který nadýchal téměř 3,7 promile, byl převezen na záchytku.

Případem se bude dále zabývat policie,“ dodala Seifertová. Národnost páru policie neupřesnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám