Hlavní obsah

Opilý řidič v Brně naboural několik aut a pak sešrotoval auto o dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Opilý šestadvacetiletý řidič naboural ve středu večer ve Spáčilově ulici v Brně s fordem do rodinného domu. Ještě předtím poškodil při jízdě několik zaparkovaných aut. I když při nárazu zdemoloval polovinu svého vozu, vyvázl bez zranění. Zkouška ukázala, že má v dechu 2,5 promile alkoholu.

Foto: MP Brno

Opilec auto téměř zdemoloval.

Článek

Škody se teprve vyčíslují, podle policie však jde o jednu z nejvážnějších dopravních nehod způsobenou opilým řidičem. Muže patrně čeká stíhání za řízení auta pod vlivem návykové látky.

Nehodu oznámili městské policii svědci, kteří slyšeli hlasitou ránu při nárazu auta do domu. Náraz byl tak prudký, že se autu utrhla obě přední kola.

„Díky rychlému příjezdu hlídky neměl šestadvacetiletý šofér ani čas vzdálit se od auta a hlídce přiznal, že řídil a před jízdou pil alkohol. Řidič k údivu všech přítomných nebyl na první pohled nijak poraněn, sám vystoupil z auta a hlídce na vyzvání předložil doklady,” řekl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. Případ si převzali policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám