Hlavní obsah

Opilý řidič kamionu způsobil na D8 nehodu. Během pár dní skončil ve vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice

Jen pár dní stačilo k odsouzení řidiče kamionu, který v pondělí v opilosti na dálnici D8 způsobil nehodu. Cizinec si již odpykává roční trest vězení. Při nehodě se nikomu nic nestalo.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda dvou kamionů se stala v pondělí odpoledne mezi tunely Radejčín a Prackovice ve směru na Prahu. Sedmačtyřicetiletý řidič kamionu začal podle policie předjíždět před ním jedoucí nákladní vozidlo v místě, kde je to dopravní značkou zakázáno. Jeho kamion dostal smyk a pravým zrcátkem zavadil o část přívěsu druhého vozidla.

Na dálnicích do Německa se tvoří mnohakilometrové kolony

Domácí

Policisté na místě provedli dechové zkoušky na přítomnost alkoholu v dechu, u sedmačtyřicetiletého cizince byla pozitivní, naměřeny mu byly hodnoty kolem 2,2 promile. Odběr krve řidič odmítl.

Opilý řidič srazil na přechodu pro chodce muže. Ten šel na červenou

Krimi

„Řidič kamionu byl ve zrychleném řízení odsouzen a v tuto chvíli si již odpykává roční trest ve výkonu trestu odnětí svobody. Zároveň dostal pět let zákazu řízení všech motorových vozidel,” uvedla v pátek mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám