Hlavní obsah

Opilý mladík pálil z plynové pistole ve známé pražské policejní ulici

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řečeno s ironií, vhodnější ulici pro střelbu si 24letý mladík nemohl v Praze vybrat. V opilosti a pod vlivem drog několikrát vystřelil z plynové pistole v Bartolomějské ulici v centru metropole, kde jsou místní oddělení policie a kriminalistický ústav. Zadržení mladíka bylo vzhledem ke koncentraci policistů ve zmíněné ulici dílem okamžiku. Incident se stal v úterý kolem 3. hodiny v noci.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík střílel v centru Prahy z plynové pistoleVideo: Policie ČR

 
Článek

„Zřejmě nejznámější pražská policejní ulice Bartolomějská v Praze 1 zažila nečekané pozdvižení. Mladý muž, který touto ulicí procházel, začal z ničeho nic v davu plném lidí střílet do vzduchu z plynové pistole,“ informoval v pátek mluvčí policie Richard Hrdina.

Hádka u popelnic na pražském sídlišti skončila průstřelem ruky

Krimi

Před služebnou souhrou okolností právě seděl v autě policista, který čekal na kolegu.

Foto: Policie ČR

Mladík střílel v Praze v Bartolomějské ulici.

Jakmile uslyšel a zahlédl muže s pistolí v ruce, vyrazil z auta a namířil svou služební zbraň na výtržníka, kterého vzápětí zpacifikoval.

Noční střelba v Praze: Policie stíhala mladého řidiče, který odmítal zastavit

Krimi

„Poté jej odvedl k dořešení celého incidentu na služebnu, která byla asi pět metrů daleko. Policisté lustrací zjistili, že se jedná o recidivistu, který již byl za obdobný trestný čin pravomocně odsouzen k veřejně prospěšným pracím, avšak ani to ho zřejmě od jeho jednání neodradilo,“ upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Mladík střílel v centru Prahy z plynové pistole.

Mladík nadýchal bezmála promile alkoholu, test na drogy ukázal povzbuzující drogu pervitin.

Stěhováci našli v pražském bytě malorážku, sanitka odvezla dva postřelené

Krimi

„Mladý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tři roky za mřížemi,“ dodal Hrdina.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám