Hlavní obsah

Opilý zákazník vytáhl v pražském taxíku zbraň a vystřelil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Střelbou skončil v noci na pondělí převoz auta zákazníka v Praze. Opilý muž totiž z neznámých důvodů vytáhl zbraň a vystřelil do vzduchu. Nikomu se naštěstí nic nestalo, podezřelého policie dopadla.

Zákazník taxislužby střílelVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž si asi hodinu před půlnocí zavolal taxi a službu převozu svého auta z restaurace. Když ho taxikář odvážel domů, zákazník mu řekl, že má u sebe střelnou zbraň. Taxikář se vyděsil, zastavil a vystoupil.

„Spolu s ním vystoupil i zákazník, který vytáhl zbraň a vystřelil do vzduchu. Následně podezřelý nastoupil do svého auta a odjel pryč,“ vylíčila mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Falešný taxikář vozil ženy po Praze a sexuálně je obtěžoval

Krimi

Taxikář přivolal policii, která začala po střelci pátrat. Našla jej v Karlovarské ulici na výjezdu na D6 a provedla dechovou zkoušku. Ta ukázala přes dvě promile alkoholu v dechu. V autě policisté našli dvě zbraně a dva nože.

Kriminalisté nyní zjišťují další podrobnosti k případu včetně toho, zda muž měl zbraně legálně. Třiašedesátiletý muž je podezřelý z výtržnictví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Pachateli v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Foto: Policie ČR

Jedna ze zajištěných zbraní

Reklama

Výběr článků

Načítám