Hlavní obsah

Noční střelba v Praze: Policie stíhala mladého řidiče, který odmítal zastavit

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Varovné výstřely padly v sobotu večer při honičce na Praze 4. Posádku auta se následně podařilo dopadnout, policisté zjistili, že 20letý řidič nemá řidičský průkaz.

Pronásledování mladého řidičeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie přijala na linku 158 oznámení z ulice Bajkonurská, že kolem jednoho z aut se pohybuje skupinka lidí, kteří jsou zřejmě opilí.

Policisté pronásledovali u Brna dvakrát stejné auto, řidiči se prohodili

Krimi

„Policisté při příjezdu do ulice zaznamenali odjezd vozidla fiat, který odpovídal popisu oznamovatele. Rozhodli se ho zastavit, ale řidič na pokyny nereagoval a začal ujíždět. V ulici Květnového vítězství pak vyjel ze silnice a havaroval,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

BEZ KOMENTÁŘE: Honička na pražském Chodově skončila nehodouVideo: Novinky

Mladík po honičce s policií opřel auto o strom, pak utekl bos

Krimi

Oba muži z auta se dali okamžitě na útěk. Policisté proto dvakrát vystřelili do vzduchu. Spolujezdce se podařilo dopadnout díky svědkovi, který muže na útěku zadržel. Řidiče policisté dohledali o několik minut později.

Dvacetiletý mladík nebyl pod vlivem alkoholu ani drog, ale neměl řidičský průkaz. Jeho přestupek proto bude řešit správní orgán. Nikdo nebyl během pronásledování zraněn. Havarované auto odvezla odtahová služba.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Honička na pražském Chodově skončila nehodou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám