Hlavní obsah

Opilec skončil zaklíněný na zastávce v Hradci Králové, vyprostit ho museli hasiči

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Silně opilého muže zachraňovali hasiči s policií na zastávce MHD v Hradci Králové, skončil zaklíněný mezi lavičkou a stěnou zastávky. Muž se nemohl dostat ven, nakonec ani nezvládl dechovou zkoušku. Ven se ho podařilo dostat až hasičům.

Zaklíněný opilec v Hradci královéVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž zmožený alkoholem se dostal do nesnází ve čtvrtek kolem osmé hodiny večer. Záchranáři přivolali policii s hasiči, aby jim s mužem pomohli.

„Zjevně opilý muž skončil zaklíněný na autobusové zastávce. Jelikož 51letého muže nešlo vyprostit, přijeli na místo také hasiči, kteří demontovali část zastávky a pomohli tak s jeho vysvobozením,” sdělila v sobotu mluvčí policie Eliška Majerová.

Opilý Slovák boural a ujížděl policii. Skončil v poutech a ve slipech čelem k silnici

Evropa

Opilec byl natolik silně pod vlivem alkoholu, že nebyl schopen dechové zkoušky. Ze „zajetí” vyvázl sice bez zranění, následoval ale převoz na záchytku.

Pro záchranáře se jedná o známou firmu, zdravotníci pro něj jeli již více než čtyřicetkrát.

Podpálím to tady, vystartoval na policisty v Havířově opilec a rozlil na služebně benzin

Krimi

„Celá záchranná akce zaměstnala všechny složky IZS na 30 minut. Muži za vzbuzení veřejného pohoršení hrozí pokuta do výše 10 000 korun,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám