Hlavní obsah

Opilý Slovák boural a ujížděl policii. Skončil v poutech a ve slipech čelem k silnici

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Na slovenské dálnici D1 u Bratislavy došlo v úterý k nehodě dvou osobních aut. Řidič fordu narazil do dacie a pak do svodidel. Po nehodě chtěl muž navíc se značně poškozeným vozem pokračovat v jízdě, zabránila mu v tom až hlídka slovenské dálniční policie.

Foto: Policie SR

Dechová zkouška u řidiče ukázala 0,75 mg/l, což odpovídá 1,65 promile alkoholu v krvi.

Článek

Řidič skončil svlečený ve spodním prádle a v poutech na silnici, protože se vůči policistům choval vulgárně a agresivně a došlo k potyčce. „Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 1,65 promile,“ dodala slovenská policie. Zarážející je, že v jeho voze byly i děti.

Foto: Policie SR

Místo nehody

O děti se postarali policisté a muž byl eskortován na policejní oddělení. „Skončil v cele předběžného zadržení. Věc se řeší v tzv. super rychlém řízení,“ dodala policie.

„V souvislosti s tímto případem opětovně apelujeme na řidiče, aby byli vůči sobě zodpovědní a nepožívali alkohol a jiné návykové látky,“ zdůraznil mluvčí krajského ředitelství policejního sboru v Bratislavě Michal Szeiff.

Foto: Policie SR

Místo nehody

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám