Hlavní obsah

Opilá žena ubodala při hádce svého partnera

Právo, Aleš Fuksa

Vraždu osmapadesátiletého muže vyšetřují od čtvrtka kriminalisté ze Zlínska. Muže bodla nožem jeho o čtyři roky mladší družka. Incident se odehrál v Holešově na Kroměřížsku.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oba holdovali alkoholu a delší dobu mezi nimi docházelo k vzájemným hádkám. „Neshody doprovázely vulgárnosti a drobná fyzická napadání. V roli agresora se oba střídali,“ uvedla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Ve čtvrtek před osmou hodinou ráno se dvojice opět pohádala. „Silně opilá žena poté vytáhla z dřezu v kuchyni nůž, kterým bodla svého druha zepředu do hrudníku,“ řekla mluvčí. Po incidentu zavolala svému příbuznému a plačícím hlasem mu řekla, aby za ní do bytu hned přijel.

Příbuzný ihned přivolal rychlou záchrannou službu, a i když muž ležící bezvládně na podlaze nejevil známky života, snažil se ho oživit. „Přivolaný lékař však už pouze konstatovat smrt,“ dodala mluvčí.

Po příjezdu policistů žena nadýchala 2,97 promile alkoholu. V pátek odpoledne jí kriminalisté obvinili z vraždy, za kterou jí hrozí až osmnáctileté vězení. Ve Zlínském kraji je to letos již sedmá dokonaná vražda.

Reklama

Výběr článků

Načítám