Hlavní obsah

Opilá řidička s bouraným autem na Frýdeckomístecku narazila na policistu v civilu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravice
Aktualizováno

Opilá řidička (46) kličkovala, a přitom chvílemi i zasahovala do protisměru v pátek kolem 19. hodiny na silnici ve směru od Ostravice na Frýdecko-Místecku. Její nestandardní jízdu oznámil volající na tísňovou linku 158.

Foto: Policie ČR

Řidička na Frýdeckomístecku nadýchala přes tři promile

Článek

V průběhu nečekaných manévrů dokonce se snažila přibrzdit a oslovit muže, který se na místě nacházel. Shodou okolností se jednalo o policistu ve volnu, který také pohyb vozidla již zaregistroval a jednal.

Řidička u Plzně převrátila auto na střechu. Měla dvě promile

Krimi

Snaha o komunikaci se ženě nevyplatila. Policisté jí v sobotu sdělili podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky a ve věci vedou zkrácené přípravné řízení. Právu to v sobotu řekla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Žena v průběhu jízdy vozidlo poškodila, prorazila i kolo a v důsledku toho nakonec zůstala stát u železničního přejezdu ve Frýdlantu nad Ostravicí. Policisté ji orientační dechovou zkouškou naměřili přes tři promile alkoholu.

Fiat kličkoval v padajícím sněhu. Jedu jen z benzínky, mumlala opilá řidička

Krimi

„Poté byla do vystřízlivění umístěna na protialkoholní stanici. Věcí se i nadále zabýváme, a to rovněž vzhledem k mechanismu poškození vozidla na několika místech,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám