Hlavní obsah

Opilá řidička narazila na Zlínsku do policejního auta, dva zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Želechovice

Dva policisté na Zlínsku skončili v péči zdravotnické záchranné služby poté, co do jejich služebního vozidla narazila řidička osobního auta. Žena se rovněž zranila, navíc nadýchala přes dvě promile alkoholu.

Foto: Policie ČR

Nehoda opilé řidičky na Zlínsku

Článek

Řidička vozidla značky Opel narazila krátce po 1:00 v noci na neděli v Želechovicích nad Dřevnicí na Zlínsku se svým vozem do stojícího policejního auta se zapnutými majáky.

„Zřejmě vlivem silné podnapilosti nestihla zareagovat na odstavený automobil dopravních policistů a narazila do něj,” sdělila v pondělí policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Fiat kličkoval v padajícím sněhu. Jedu jen z benzínky, mumlala opilá řidička

Krimi

„Ve služebním vozidle v tu dobu seděli dva policisté, kteří právě prověřovali okolnosti jiné dopravní nehody, srážky se zvěří. Vlivem nárazu utrpěli oba policisté zranění, se kterými je záchranáři převezli do nemocnice. O jak závažná zranění půjde, bude zřejmé až v následujících týdnech,“ zmínila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Opilá řidička vrazila na Zlínsku do policejního auta.

Oba policisté jsou nyní v pracovní neschopnosti. „Žena utrpěla lehké zranění. Okolnosti dopravní nehody museli přijet prověřit dopravní policisté ze Vsetína. Dechová zkouška u řidičky byla pozitivní, s hodnotou vyšší než dvě promile alkoholu. Policisté ženě na místě zadrželi řidičský průkaz. Škoda na obou vozidlech je předběžně vyčíslena na 170 000 korun,“ upřesnila Kozumplíková.

Policie zastavila na dálnici D10 namol opilou řidičku. Nadýchala čtyři promile

Krimi

Žena je nyní podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jí v případě odsouzení hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Trestně právní kvalifikace se může podle mluvčí ještě s ohledem na závažnost zranění policistů změnit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám