Hlavní obsah

Opilá řidička nabourala v Praze služební auto, policista zemřel

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dvaatřicetiletý policista zemřel v neděli večer při nehodě v ulici 5. května. Policejní auto se srazilo s jiným vozem, který řídila opilá žena. Další dva policisté byli zraněni.

Při nehodě v Praze zemřel policistaVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v ulici 5. května kolem půl osmé večer. K nehodě vyrazily tři posádky záchranářů, lékař i inspektor.

„U jednoho zaklíněného muže probíhala resuscitace, druhý muž by měl mít vážné zranění dolní končetiny, zraněni byli také další dva lidé,” uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Resuscitovaný muž následně podlehl těžkému zranění.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel 32letý policista

Policejní prezident Jan Švejdar na Twitteru uvedl, že jde o policistu. „Dnes vyhasl život dalšího policisty, tentokrát vinou opilé řidičky, která zavinila dopravní nehodu, při níž zemřel 32letý policista. Pro někoho, kdo usedne za volant s více než 2 promile nemám žádné pochopení,“ uvedl Švejdar. Dva ze zraněných byli také policisté, utrpěli těžké zranění.

Mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová doplnila, že zemřel policista z Moravskoslezského kraje, který zde byl s kolegy kvůli pracovním záležitostem. „Pravděpodobným viníkem nehody je 39letá opilá řidička, která byla zadržena,“ konstatovala Siřišťová.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel 32letý policista

Způsobila ještě další nehodu

Mluvčí později doplnila, že žena byla také pod vlivem drog. V Nuslích měla o chvíli dříve způsobit jinou drobnější nehodu. Silnice je kvůli nehodě uzavřena.

Ve středu zemřel náměstek ředitele policie Moravskoslezského kraje Radím Daněk ve středu ráno spáchal sebevraždu. Podle informací Novinek a Práva se zastřelil ve služebním autě.

Foto: jap, Novinky

Následky dopravní nehody v ulici 5. května v Praze

Náměstek krajského policejního ředitele spáchal sebevraždu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám