Hlavní obsah

Onanistu z nádraží poznala žena při rekognici

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Kriminalisté vypátrali muže, který je podezřelý, že letos v lednu onanoval na nádraží v Pačejově na Klatovsku před 49letou ženou. Už ho obvinili z přečinu výtržnictví. Právu to potvrdila policejní mluvčí Dagmar Brožová. Podle ní jde o 74letého místního muže.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ženu tehdy nestyda zaskočil kolem čtvrté ráno přímo na nástupišti. Se slovy „holčičko, to máš za odměnu, že tady stojíš takhle brzy ráno sama“ se k ní přiblížil na necelé dva metry, stáhl si kalhoty ke kolenům a masturboval přibližně dvě minuty, než přijel vlak. Ještě než do něj žena nastoupila, stačil jí říci, že po ní bude chtít v létě sex.

Muž onanoval před nezletilou dívkou v pražské tramvaji, natočila si ho

Krimi

Policisté později podle popisu vytipovali jako možného podezřelého právě seniora z obce. Ten při prvním výslechu vše popřel. Žena na něj ale bez váhání ukázala během rekognice, kdy ho mezi pěti figuranty bezpečně poznala podle postavy, chůze a hlasu.

V těchto případech se trestní orgány řídí rozhodnutím Nejvyššího soudu v Brně z roku 2016, podle kterého je veřejná masturbace považovaná za jednání narušující pravidla slušného občanského soužití a morálky v takové míře, že je řazena mezi nejzávažnější projevy hrubé neslušnosti a patří mezi zákonné znaky trestného činu výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám