Hlavní obsah

Octavia smetla zastávku a přerazila sloup, řidič zmizel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zatím neznámý řidič havaroval v pátek večer na okraji pražského Radotína. Škoda Octavia nejprve vjela na autobusovou zastávku, kde porazila ceduli, následně projela křovím, přerazila lampu a nakonec narazila do stromu. Řidič z místa nehody utekl ještě před příjezdem policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda octavie v RadotíněVideo: Novinky

 
Článek

„Jedná se o havárii osobního vozu Škoda Octavia, kdy v době příjezdu policistů bylo vozidlo bez posádky,” řekl Novinkám policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, na zastávce ve Vrážské ulici stál v době nehody muž, který tam čekal na autobus. Auto se podle něj přiřítilo vysokou rychlostí směrem od Velké Chuchle. Muže čekajícího na autobus octavia minula jen o několik desítek centimetrů, následně porazila ceduli, projela křovím, přerazila lampu veřejného osvětlení a nabourala do stromu. Kam přesně řidič zmizel, bohužel muž neviděl.

Na místo vyjeli záchranáři i hasiči. Ti zajistili místo nehody a u vozu provedli protipožární opatření. Uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem.

Silnice byla v místě nehody na několik desítek minut uzavřena. Veškeré okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování. Po řidiči policie pátrá.

Reklama

Výběr článků

Načítám