Hlavní obsah

Nemocnice propustila policistu, který naboural hybridní BMW

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policistu, který měl na konci května nehodu v hybridním BMW spolu se zástupcem šéfa hradního protokolu Vladimírem Krulišem, propustili z nemocnice. Informoval o tom ve středu mluvčí Fakultní nemocnice Brno Pavel Žára. Podle mluvčího policistu ze zařízení propustili v uplynulých týdnech.

Foto: HZS Brno

Článek

Vůz sjel do potoka v brněnských Chrlicích, kdy řidič kvůli mozkové příhodě nezvládl řízení. Kruliš jel ve voze s policistou. Oba se vážně zranili, zatímco policista zůstával v nemocnici, Kruliš ji opustil už v polovině června.

Kruliš koncem května doprovázel prezidenta Miloše Zemana na cestě po Jihomoravském kraji. Policie údajně nabídla prezidentovu doprovodu ukázku policejní techniky. Po nehodě se objevily spekulace, že za volantem seděl Kruliš, což policie i záchranáři odmítli.

Foto: Policie ČR

V pořadí druhý policejní hybrid v Brně

Bouraný hybridní vůz za čtyři milióny korun policie převzala k testování v první polovině května. Na konci června dostala k testování za stejných podmínek nový. Podle závěrů policejního prezidia přítomností civilní osoby v policejním BMW nebyly porušeny právní předpisy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám