Hlavní obsah

Někdo nám za jízdy střílí do předních skel, tvrdí řidiči z Frýdeckomístecka

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Moravskoslezská policie vyšetřuje případ poškozeného čelního skla u automobilu, ke kterému podle tvrzení řidiče došlo na silnici u Frýdku-Místku. Na sociálních sítích se o podobném incidentu zmiňovali i další šoféři s tím, že do skla mohl někdo vystřelit. Podle policie zatím není jasné, zda jde o několik náhod, nebo o výsledek střelby z malorážky či praku.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí policie Eva Michalíková potvrdila, že policie se zabývá informacemi o jednom případu údajné střelby na dálnici, i když na sociálních sítích se objevily informace o více poškozených.

„Policie v současně době prověřuje oznámení o údajné střelbě na dálnici č. I/48 ve směru na Český Těšín. Jsme ve fázi, kdy zajišťujeme důkazy a vyslýcháme svědky, případně poškozené osoby,“ uvedla mluvčí. V této chvíli nelze střelbu potvrdit ani vyvrátit.

Na problém upozornil na sociálních sítích jeden z údajně poškozených motoristů.

„Na dálnici Frýdek -Těšín kolem 17. hod si tak jedu a najednou prásk do čelního okna. Kámen to určitě nebyl. Nikde žádné auto, ani v předu ani v protisměru. Důlek má přesně kulatý tvar. Tak si myslím, že někdo střílel, řekl bych z malorážky, buď na auta nebo náhoda,” napsal uživatel Pavel Walek.

Na tyto informace pak na sociálních sítích reagovalo několik dalších řidičů s tím, že měli podobnou zkušenost.

Policie žádá v této souvislosti veřejnost, která by mohla sdělit jakékoliv poznatky k případu, případně další poškozené, aby se obrátili na bezplatnou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám