Hlavní obsah

Na zastávce v Praze srazilo auto chodce. Mladík zemřel, řidiče hledá policie

Novinky, kov, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na tramvajové zastávce v Ječné ulici v Praze srazilo v úterý večer auto mladého muže. Informovali o tom záchranáři. Policisté uvedli, že chodec zemřel, po řidiči pátrají.

V Ječné ulici v Praze srazilo auto chodceVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo kolem šesté hodiny večer u zastávky Štěpánská. Tamní ostrůvek tramvajové zastávky těsně sousedí s frekventovanou silnicí.

Záchranáři uvedli, že nejprve po telefonu asistovali svědkům při resuscitaci, po příjezdu v ní pak pokračovali sami. Nakonec bez úspěchu.

„O život 22letého mladého muže jsme bojovali přes 30 minut. Bohužel jeho zranění byla tak vážná, že jim i přes veškerou snahu záchranářů nakonec podlehl,” uvedli na Twitteru.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda v Ječné ulici v Praze

Policie informovala, že řidič osobního auta z místa nehody ujel. „Po řidiči nyní intenzivně pátráme,” uvedli policisté kolem sedmé večer na Twitteru.

Podle reportéra Novinek z místa tramvaje směrem ke Karlovu náměstí kolem sedmé hodiny jezdily, tramvajová doprava ve směru na I. P. Pavlova stála.

Tramvajové linky byly vedeny odklonem, přibližně ve 20:15 byl provoz obnoven.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Místo nehody

Reklama

Výběr článků

Načítám