Hlavní obsah

Na řidiče na Teplicku se řítil tahač předjíždějící na plné čáře. Zachytila to kamera

– Duchcov

Krajně nebezpečný manévr předvedl v polovině listopadu na Teplicku šofér tahače. Předjížděl auta přes plnou čáru, přičemž ohrozil auto v protisměru. Řidič protijedoucího vozu měl velké štěstí, že v daném úseku bylo zrovna kam uhnout. Incident zaznamenala palubní kamera právě z jeho auta. Policie po řidiči tahače pátrá a hledá také šoféra SUV, které předjížděl.

Nebezpečný manévr tahače na TeplickuVideo: Policie ČR

 
Článek

Řidič nákladního vozidla značky Volvo bílé barvy ohrozil ostatní šoféry 16. listopadu krátce před devátou hodinou dopoledne na silnici č. 25612 mezi Duchcovem a odbočkou na Osek na Teplicku.

Kamion se na Břeclavsku řítil v protisměru. Přímo před kamerou policie

Krimi

„V místě, kde je na komunikaci plná čára, předjížděl další nákladní auto a při tomto nebezpečném manévru bezprostředně ohrozil protijedoucí vozidlo,” informoval v úterý o případu mluvčí policie Daniel Vítek s tím, že na videozáznamu z palubní kamery, který policie k případu zveřejnila, je technickou chybou o hodinu posunutý čas oproti skutečnosti.

Foto: Policie ČR

Nebezpečný manévr tahače na Teplicku

Na záznamu je vidět, že protijedoucí řidič měl co dělat, aby se řítícímu se volvu vyhnul, přičemž měl obrovské štěstí, že v místě incidentu byl zrovna prostor.

Řidič Škody Fabia jel v Ostravě v protisměru. Svědek ho natočil

Krimi

„Kromě dvou nákladních vozidel je vidět i SUV tmavé barvy (Range Rover), jehož řidič by nám mohl poskytnout k této události důležité informace, které by mohly vést k ustanovení totožnosti podezřelého,” upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Nebezpečný manévr tahače na Teplicku

Policie prosí případné svědky, aby se s informací ohledně registrační značky tahače a totožnosti jeho řidiče, případně s dalšími kamerovými záznamy přihlásili na oddělení dopravní policie v Teplicích v Husitské ulici nebo na telefonním čísle 974 439 260 či na tísňové lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám