Hlavní obsah

Na Pražském okruhu zemřel muž, který vystoupil z vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na Pražském okruhu u Ořechu bourala v úterý večer tři auta. Při nehodě byl navíc sražen jeden z řidičů, který podle všeho vystoupil z vozu. Muž na místě zemřel.

Tragická nehoda na Pražském okruhu u OřechuVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na 17. kilometru dálnice D0, ve směru k dálnici D1, nedaleko Ořechu. Podle jednoho ze svědků měl řidič osobního vozu nejprve srazit ptáka.

Když pak zastavil u krajnice a vystoupil, smetlo ho podle svědka projíždějící auto, které navíc nabouralo i do jeho vozu.

„Jedná se o nehodu tří automobilů. Provoz na dálnici byl ve směru na D1 na nezbytně nutnou dobu zastaven,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Na místě zasahovali policisté, hasiči i záchranáři. Ti navíc k nehodě vyslali vrtulník letecké záchranky.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na pražském okruhu

„Přibližně padesátiletého muže jsme půl hodiny resuscitovali. Bohužel i přes veškerou snahu zasahujících posádek zemřel. Dalšího muže s úrazem hlavy záchranáři ošetřili a převezli do nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Na místě nehody zemřel řidič, který měl původně srazit ptáka. Řidič vozu, který tohoto muže následně srazil, skončil v nemocnici.

Okolnosti nehody nyní prošetřují policisté společně s kriminalisty.

Reklama

Výběr článků

Načítám