Hlavní obsah

Na pražské Florenci ubodal soka v lásce. Policie zveřejnila jeho podobu

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští policisté pátrají po pachateli, který při hádce na Florenci ve čtvrtek odpoledne ubodal muže. Ten na následky zranění zemřel. Policie nasadila do pátrání také vrtulník. Podle serveru Blesk.cz se muži pohádali kvůli dívce. Zavražděný byl podle policie čtyřiatřicetiletý Lotyš.

Soka v lásce ubodal na pražské Florenci. Pachatel je na útěkuVideo: Policie ČR

 
Článek

K šarvátce mezi muži došlo kolem 13.15 v ulici Za Poříčskou branou nedaleko autobusové zastávky.

„Při incidentu utrpěl jeden z mužů bodné poranění a na místě zemřel. Pachatel ihned po činu utekl a policisté po něm intenzivně pátrají,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Útočník, který na pražské Florenci pobodal čtyřiatřicetiletého Lotyše.

Hledaný útočník je podle Hulana s největší pravděpodobností občan některé ze zemí bývalého Sovětského svazu. Je přibližně 185 centimetrů vysoký, sportovní postavy. "Po incidentu měl pravděpodobně zakrvácený obličej a krví potřísněné tričko," doplnil mluvčí.

BEZ KOMENTÁŘE: Po šarvátce zůstal na Florenci mrtvý mužVideo: Novinky

Někteří svědci potyčky na zastávce si podle policistů vraždu nahrávali na mobily nebo tablety. Policie na svém webu zveřejnila snímky a videozáznam podezřelého z bezpečnostních kamer.

Kriminalisté, kteří případ vyšetřují pro podezření z trestného činu vraždy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám