Hlavní obsah

Na Náchodsku se srazilo auto s dodávkou, řidič zřejmě usnul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod
Aktualizováno

Dva lidé se zranili při střetu osobního auta a dodávky, k němuž došlo v pondělí na Náchodsku. V autě zůstala zaklíněná osoba, kterou museli hasiči vyprostit. Auto bylo nárazem značně poškozeno.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Havarované osobní auto

Článek

Nehoda se stala v Malém Poříčí v Broumovské ulici. Podle policie řidič pravděpodobně usnul a s vozidlem značky Fiat Panda přejel do protisměru. Řidič Peugeotu Boxer s přívěsem se snažil střetu zabránit, ale marně.

„Fiat po nárazu skončil v pravém travnatém příkopu a peugeot vlivem střetu přejel chodník, prorazil oplocení a pravou přední částí do něj narazil,” uvedl mluvčí policie Jaroslav Matoušek.

Viník z BMW zemřel, dospělí neměli pásy. Nehodu se třemi mrtvými policie odložila

Krimi

„Po nárazu zůstala jedna osoba v osobním voze zaklíněna, hasičům se ji podařilo rychle vyprostit a předat do péče záchranářů,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

V péči záchranářů skončil také muž z dodávky. Oba zraněné převezli záchranáři do nemocnice. Hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Při nehodě se zranil i muž z dodávky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám