Hlavní obsah

Na Klatovsku našli zavražděného 14letého chlapce, podezřelý je otec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy
Aktualizováno

Tragická událost se stala v úterý dopoledne v malé obci na Klatovsku. Podle zjištění Práva měl otec těžce zranit svého čtrnáctiletého syna. Ten následně svým zraněním podlehl. Muž pak zranil nožem sám sebe a vyskočil z okna.

Foto: Policie ČR

Na místě pomáhal také vrtulník.

Článek

Na místo neštěstí vyjížděli kriminalisté krátce po půl desáté. „V současnosti můžeme pouze sdělit, že po násilném útoku zemřelo nezletilé dítě,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Burešová. Otec pravděpodobně zabil svého syna nožem, jímž pak zranil ještě sebe a pak vyskočil z okna domu.

Zastřelil pracovnici úřadu práce, policie skončila vyšetřování a navrhla obžalobu

Krimi

Mária Svobodová za krajskou záchranku k případu doplnila, že nezletilé dítě bohužel svým zraněním podlehlo. „Letecky jsme transportovali muže v kritickém stavu na emergency plzeňské fakultní nemocnice,“ řekla.

Kriminalisté už ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy. „S ohledem na samotný počátek prověřování není možné poskytnout žádné bližší informace,“ uzavřela Burešová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám