Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku zničily plameny stodolu

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyšní Lhoty

Škodu za zhruba 100 tisíc korun způsobil sobotní požár hospodářské budovy ve Vyšních Lhotách na Frýdecko-Místecku. Plameny naštěstí nikoho nezranily.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Na Frýdecko-Místecku shořela stodola. Škoda je vyčíslena zhruba na 100 000 korun.

Článek

O ohni se hasiči dozvěděli krátce po 14. hodině. Na místo vyrazily čtyři jednotky hasičů. „Už při příjezdu první jednotky byly vidět velké plameny, které zachvátily budovu o rozloze čtyřikrát šest metrů, ve které byl umístěn i starší traktor. Hasiči na boj s ohněm nasadili dva vodní proudy,“ sdělil zastupující mluvčí moravskoslezských hasičů Lukáš Popp.

Amazon stahuje grilovací truhlíky. Po sérii požárů se neukázaly jako dobrý nápad

Koktejl

Dodal, že požár se podařilo lokalizovat během půl hodiny, další hodinu trvala hasičům jeho celková likvidace. „Museli přitom strhnout část konstrukce a střechy zničenou plameny,“ popsal.

Po uhašení zůstali na místě až do večera místní dobrovolní hasiči, aby spáleniště pohlídali. Proč začala hospodářská budova hořet, je v šetření.

Reklama

Související články

V areálu Musea Kampa hořelo

Čtyři jednotky hasičů likvidovaly ve středu odpoledne požár v technické budově Musea Kampa v centru Prahy. Kouř bylo vidět ze širokého okolí. Umělecké sbírky...

Výběr článků

Načítám